Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Δημήτριος Σκαρλάτος

Γεννήθηκα το 1957 στην Αράχωβα Ναυπακτίας Αιτωλοακαρνανίας. Το έτος 1976 κατατάχθηκα στην Ελληνική Αστυνομία και υπηρέτησα σε υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας. Έχω εκπαιδευθεί στη χώρα μας και στο εξωτερικό σε θέματα Δημόσιας Ασφάλειας Ασφάλειας Αεροδρομίων και σε θέματα Τροχαίας Οδικής Ασφάλειας. Διετέλεσα Διοικητής σε Αστυνομικά Τμήματα, Τμήματα και Υποδιευθύνσεις Τροχαίας και τελευταία Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής απ΄ όπου αποστρατεύθηκα ως ευδοκίμως τερματίσας την σταδιοδρομία μου με τον βαθμό του Υποστρατήγου. Είμαι παντρεμένος με την Αγγελική-Χαρίκλεια Βολάνη από τα Χανιά, ιδιωτική υπάλληλο και έχουμε τρία παιδιά, τον Θανάση, τον Κώστα και τη Δήμητρα τα οποία έχουν τελειώσει τις πανεπιστημιακές τους σπουδές. Ζούμε μόνιμα οικογενειακώς από το έτος 1985 στον Άγιο Δημήτριο.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις Δημοτικές εκλογές και να στηρίξω τον φίλο μας και καθηγητή Τάσο Α υ ρ η λ ι ώ ν η στον αγώνα διεκδίκησης της Δημαρχίας της Πόλης μας ,γ ι α τ ί :
Πιστεύω πως έχει την ικανότητα να είναι ένας ά ξ ι ο ς των προσδοκιών μας Δ ή μ α ρ χ ο ς.
Διακρίνω στο πρόσωπό του Ήθος – Εντιμότητα –Ειλικρίνεια και θέληση.
Διαθέτει Όραμα Φαντασία Τόλμη και Μαχητικότητα.
Είναι αληθινός, κοντά στον εργαζόμενο, στον επιχειρηματία και στη νεολαία μας.
Έχει υλοποιήσιμο Π ρ ό γ ρ α μ μ α και Ν έ ε ς Ι δ έ ες. Απαλλαγμένοι από κομματικές αγκυλώσεις Τ ε λ ε ί ω ς Α ν ε ξ ά ρ τ η τ ο ι και με την βοήθεια όλων των συνδημοτών θα δουλέψουμε με Μ ε ρ ά κ ι για να γίνει η Πόλη μας λειτουργική σύγχρονη και ανθρώπινη, ώστε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας σε ένα ασφαλές, καθαρό και φιλικό περιβάλλον.
Επιπλέον αποφάσισα να είμαι υποψήφιος ,ε π ε ι δ ή:
Μετά την πολυετή υπηρεσία μου σε νευραλγικές θέσεις διαθέτω την εμπειρία και τον απεριόριστο χρόνο να βοηθήσω στα κοινά της Πόλης μας.
Έχουμε την ισχυρή θέληση να τολμήσουμε ρήξεις καινοτόμες ώστε να βγάλουμε την Πόλη μας από την αφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου