Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες,

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 7 Νοεμβρίου καλούμαστε να επιλέξουμε τη νέα δημοτική αρχή. Η ψήφος μας θα είναι ψήφος ευθύνης και ταυτόχρονα ψήφος αντίδρασης στην οικονομική λαίλαπα που σαρώνει τη χώρα μας. Είναι η ώρα να βγούμε και να ξεφύγουμε από τις κομματικές περιχαρακώσεις, να γυρίσουμε την πλάτη στα χρίσματα και στην τοπική οικογενειοκρατία.
Επέλεξα με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης να ζητήσω την ψήφο σας μέσα απο μια νέα δημοτική παράταξη που γεννήθηκε πριν 3 μήνες έχοντας επικεφαλής έναν άνθρωπο έντιμο, αγαπητό, αξιοπρεπή, αγωνιστή, τον Τάσο Αυρηλιώνη.
Είμαστε ένας συνδυασμός πραγματικά, αληθινά και ουσιαστικά ανεξάρτητος. Μας ενώνει η αγάπη και το πάθος για τον Άγιο Δημήτριο, την πόλη μας. Ας της δώσουμε την ευκαιρία να αναπνεύσει, να γίνει ανθρώπινη, να αποκτήσει πράσινο, να σέβεται και να προστατεύει τους πολίτες της. Με την ψήφο μας στον συνδυασμό «Άγιος Δημήτριος – η πόλη μας» και στον Αναστάσιο Αυρηλιώνη δηλώνουμε έμπρακτα την αγάπη μας για την πόλη που ζούμε, για την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε.

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ι. ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου